Skip to main content

Firhuse 2, Vedbysønder, 4200 Slagelse

Solgt

Charmerende rummelig landejendom i naturskønne omgivelser mellem Sorø og Slagelse. Er I til grønne omgivelser og dyrehold, lange gåture i naturen og fred og ro, så finder I det her. Den 243 m2 ejendom på Firhuse 2 ligger på en blind grusvej, hvor der kun kommer trafik til de fire huse, der har givet navn til vejen.

Dertil kommer omkring 4,5 tønde land, der i dag ligger uopdyrket hen ved siden af ejendommen og som derfor rummer et utroligt dyreliv. Alt sammen gør det ejendommen helt ideel til at holde fx heste eller får.

Selve stuehuset er fra 1943, men er renoveret flere gange siden da. Taget er afrenset og malet i 2020 og alt udvendigt træværk er malet i 2021.
Den gamle stald er inddraget til boligareal og det har bidraget betragteligt til beboelsesarealet, der i dag er helt oppe på 243 m2.

I får adgang til huset enten via det store bryggers med god plads til vaskefaciliteter og opbevaring eller via entreen, der både giver adgang til trappen til førstesalen og husets bad og toilet samt et disponibelt rum, der også har adgang til køkkenet.
Fra entreen kommer I også ind til den åbne og rummelige stue, der med sine lyse gulve og lofter skaber et både åbent og indbydende opholdsrum. Fra stuen er der direkte adgang gennem et par glasdobbeltdøre til et dejligt Ikea-køkken, med rigeligt af hvide moduler med metalgreb og god plads til opbevaring og god plads til madlavning. Bag køkkenet findes endnu et lille værelse, der fx kunne være et hyggeligt gæsteværelse.Det første i møder på førstesalen er et åbent alrum, der kunne blive et arbejdsværelse eller endnu et opholdsrum. Etagen rummer derudover fire værelser og et toilet.

Udover det rummelige stuehus, så rummer grunden også en garage/maskinhus på 160 m2, der er registreret til erhverv.

Med kun 8-10 minutters køretid til både Sorø og Slagelse og en motorvejstilkørsel 5 minutters kørsel væk er ejendommen samtidigt centralt placeret.

Kom ud og se denne skønne ejendom og den dejlige natur 🙂

Solgt
Energimaerkning Download
Tilstandsrapport Download

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
3.116

Boligareal
243
Bebygget areal
145
Grundareal
29.910
Driftsbygninger
160
Antal rum
8
Antal plan
2

Adresse
Firhuse 2, Vedbysønder
Kommune
Slagelse
Byggeår
1942
Post nr.
4200
Postdistrikt
Slagelse

Energiklasse
D
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1395

Henrik Nielsen

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
 Ringsted og Nr. Alslev
Telefon
20 58 02 23
E-mail
hni@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle