fbpx
Skip to main content

Fagerholtvej 21, Ferslev, 4050 Skibby

Pris: 5.150.000

Degnebro er en skøn jagt-/ og hesteejendom der med sine 5,8 ha er beliggende i Hornsherred i et smukt kuperet terræn med en flot udsigt over Egholm skoven.

Jorden er beliggende omkring bygningerne og indhegnet med hestefolde – der er lavet vandrefolde som snor sig rundt på grunden som er tilplantet med flere remiser. Derudover er der anlagt en fin og veldrænet ridebane (20×40) med lys. Der er ca. 500 meter til Egholms ridehus samt skov, hvor der er mulighed for at købe ridekort. En fantastisk ejendom for hestefolket.

Til de jagt og natur interesseret er der en dejlig sø på grunden med andetræk, som sammen med remiserne giver et rigt dyreliv og hermed en god jagt.

Ejendommen er opført i 1921 og bestående af et stuehus på 185 kvm samt en hyggelig stalde med i alt 7 rummelige hestebokse, sadelrum mm. Endvidere lade på 400 kvm som i dag benyttes til løsdrift og i tilfælde af dårligt vejr ridehus. Der er lavet en tilbygning på 202 kvm på siden af laden som benyttes til maskiner og der er tilmed et dejligt værksted.

Stuehuset er indrettet med entre med trappe til 1 salen, køkken med spiseafdeling i åben forbindelse med dejlig lys stue med udgang til terrasse. Endvidere badeværelse, 2 værelser / kontor, toilet, bryggers samt vaskerum, hvorfra der er adgang til stalden.

1. salen er indrettet med stor stue med loft til kip samt soveværelser (oprindeligt 2 værelser).

Ejendommen opvarmes med varmepumpe (luft til vand) samt brændeovn i stue/køkken og i stuen ovenpå. Der er vand fra egen boring samt afløb til septiktank.

Den dejlige, landlige og ugenerte placering giver en helt særlig ro, som kan nydes fra haven, der ligger omkranset af folde og indkørslen til gårdspladsen. Derudover står der en del flotte træer på grunden, hvilket giver læ og hyggelige kroge.

Degnebro har rammerne og beliggenheden for en god jagt-/ og hesteejendom, eller blot drømmestedet på landet, hvor der er smukt, en god udsigt og ikke mindst fred og ro. Der er ti minutters kørsel til Skibby, hvor der er flere supermarkeder og butikker samt mulighed for, at børnene kan gå i skolen, og til de mindste i familien har I Børnehuset Pilehuset endnu tættere på i Ferslev.

.

Energimaerkning Download
Salgsopstilling - Fagerholtvej 21 Download

Detaljer

Kontantpris
5.150.000
Udbetaling
260.000
Ejerudgrift
2.998

Boligareal
185
Bebygget areal
107
Grundareal
58.320
Driftsbygninger
625
Antal rum
8
Antal plan
2

Adresse
Fagerholtvej 21, Ferslev
Kommune
Frederikssund
Byggeår
1921
Post nr.
4050
Postdistrikt
Skibby

Energiklasse
E
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1515

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle