Skip to main content

Egholmmarken 5, 4070 Kirke Hyllinge

Solgt

I skøn og fredelig natur ligger denne landejendom med sine 7,7 ha – mellem Skibby og Kr. Hyllinge i det smukke og kuperet Hornsherred.

I den lille by Biltris ca. 2 km fra ejendommen er der gode busforbindelser mellem Frederikssund og Roskilde. Der er fine handelsmuligheder, skoler mm i både Skibby og Kr. Hyllinge, som begge byer ligger nær ejendommen.

Gården er fra 1920 og vinkelbygget – stuehuset er i sælgers ejertid renoveret og moderniseret, så boligen i dag står rigtig pæn. Sælger har lagt nyt tag på stuehus og den gl. staldbygning, og de har lagt vand ind fra vandværk samt lavet nyt nedsivningsanlæg. Huset opvarmes med oliefyr.

Boligen er på 150 gode kvm og rummer entre, dejlig vinkelstue med brændeovn, skønt og rummeligt køkken alrum med udgang til flot træterrasse. Endvidere badeværelse samt værelse. Fra køkken alrum er der trappe til 1 salen som er indrettet med stort repos, velegnet til stue eller kontor. Derudover er der toilet, to børneværelser samt dejligt soveværelse. Der er gulvvarme i hele boligen.

Har man behov for yderligere plads kan boligen udvides på 1 salen. Derudover har sælger gravet ud i den gamle stald, som er bygget sammen med stuehuset. Her vil det være oplagt, at udvide boligen med evt. et bryggers, en gildesal eller er drømmen at bo to familier eller generationer sammen er muligheden oplagt her!

Udbygningerne er på i alt 655 kvm og rummer den gl. stald, værksteder samt lade. Der er højt til loftet i laderne, som er velegnet til maskiner, lager eller løsdrift/bokse til dyr.

Der er ca. 7.7 ha til ejendommen fordelt med 5,7 ha ved bygningerne samt 2 ha et stykke fra ejendommen. Jorden er forpagtet ud.

Egholm ligger ca. 1,5 km fra ejendommen, hvor det er muligt at købe ridehuskort samt ridekort til skoven.

Skønt sted med mange muligheder – kom og kig!

Solgt

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
2.333

Boligareal
130
Bebygget areal
90
Grundareal
77.442
Driftsbygninger
655
Antal rum
5
Antal plan
2

Adresse
Egholmmarken 5
Kommune
Lejre
Byggeår
1920
Post nr.
4070
Postdistrikt
Kirke Hyllinge

Energiklasse
F
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1441

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle