Skip to main content

Dyndengvej 1, 4291 Ruds Vedby

Solgt

Løjesbjerggård er beliggende på Vestsjælland i et smukt og kuperet område med størstedelen af sine 31 ha omkring bygningerne. Gården ligger mellem Ruds Vedby og Jyderup. Der er godt 10 km til Jyderup, hvor der er togforbindelse til København samt tilkørsel til motorvej.

Gården er firelænget og oprindeligt bygget i 1900 i gule sten. Der er et stuehus på 160 kvm med nogle fine rammer samt udlænger på godt 1.000 kvm.

Fra den hyggelige gårdsplads kommer man ind i stuehuset som rummer dejligt bryggers, badeværelse, Invita køkken med spiseplads i åben forbindelse med spisestue med stort glasparti ud mod haven, som er et kapitel for sig. Gæstetoilet, soveværelse samt stue, entre og værelse.

Hvis der er behov for yderligere værelser kan de indrettes på 1. salen der i dag er uudnyttet. Der er gulvvarme i en del af huset.

Virkelig smuk have med flere terrasser, nyere orangeri, mange skønne blomster, buske og træer, en frodig urtehave samt en stor flot sø med springvand og guldfisk.

Derudover er der sælgers store passion – en stor vinmark, hvor Løjesbjerggård vinen kommer fra.

Udbygningerne er bestående af de 3 længer, en stald med godt loftshøjde samt et godt maskinhus. Alle bygninger har tidligere være brugt til dyrehold, men står nu klar til ny anvendelse.

Ønsker man at bo to familier sammen, er der bl.a. muligheder for at indrette en bolig i en af de gamle længer. Men bygningerne kan også rumme værksted med plads til lift eller løsdrift stald – mulighederne er mange.

Ejendommen opvarmes med pillefyr, placeret i en udlænge, der er vand fra vandværk samt afløb til septiktank. Der er er indlagt fibernet.

Jorden er fordelt med ca. 25 ha ved bygninger samt 6 ha engarealer, som er en del af Åmose.Jorden er forpagtet ud for ca. kr. 120.000,- årligt. Der er en fantastisk jagt på jorden, af råvildt, fasaner mm.

Løjesbjerggård er en rigtig fin ejendom beliggende på en dejlig plet.

Solgt
Energimaerkning Download

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
2.896

Boligareal
130
Bebygget areal
160
Grundareal
318.830
Driftsbygninger
1.106
Antal rum
5
Adresse
Dyndengvej 1
Kommune
Kalundborg
Byggeår
1900
Post nr.
4291
Postdistrikt
Ruds Vedby

Energiklasse
G
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1410

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle