fbpx

Dønnevældevej 63, 3230 Græsted

Solgt

En rigtig spændende ejendom, hvad enten man blot ønsker at nyde naturen og freden på landet, eller om man ønsker den aktive livsstil med heste eller dyrehold.

For enden af privat markvej gemmer denne fine hvidpudsede ejendom sig i fredelige omgivelser. Ejendommen er omkranset af 5,8 hektar marker, så her har du langt mellem naboerne. Den nærmeste nabo er et ridecenter med ridehus og baner. Fra ejendommen er desuden kort ridetur til Gribskov samt god cykelsti til Græsted eller Helsinge. Ejendommen er kun beliggende ca. 2 km uden fra Græsted, hvor der er gode indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner samt bus og togforbindelser. Helsinge ligger 5 km i den anden retning med gågade, spisesteder, indkøbsmuligheder, svømmehal og Gymnasie. Både Gilleleje og Hillerød kan nås i bil på 15 min, og København på 40 min.

Her er gården, som lige er til at flytte ind i.
Hele gården er renoveret i 2017- 2020. Taget er skiftet, vinduer, køkken, hele 3 badeværelser, samt gulve. De fleste vægge, gulve, samt lofter, er efterisoleret, hvilket sikrer en flot energimærke. Der er installeret luft til vand varmepumpe og der er dejlig gulvvarme i hele huset (bortset fra bryggers).

Huset byder på stor entré med adgang til værelsesafdeling med 4 værelser, samt badeværelse. Herfra adgang til husets hjerte – det kæmpestore køkken alrum-stue med den skønneste udsigt over egne marker og lille sø. Her er virkelig god plads til den store flydersofa, når der skal hygges. Det store spisebord, når familien eller gæsterne skal bespises og underholdes. Når børnene skal lave lektier kan de sidde i baren, mens der laves mad i det flotte tidløse hvide køkken, hvor der er godt med skab- og bordplads. Fra spisestuen er der flere udgange til den store terrasse, som omkranser det meste af huset, og hvor solen og den fredelige natur kan nydes hele dagen.

Fra køkkenet er der adgang til stor mellemgang med indbyggede skabe, 2 af husets 3. badeværelse samt stort bryggers. Fra bryggers er der udgang til det ene længe. 1.salen indeholder en hel afdeling for sig selv. To meget store og rumlige værelser, et stort repos, en stue samt endnu et badeværelse. Oplagt som teenager/gæsteafdeling, eller privat afdeling kun for forældrene.

Ejendommen byder på 2 gode længer, som er i forbindelse med huset. I den ene længe er der god plads til opbevaring, og der kan man ligeledes evt. etablere gildesal eller hestebokse. I den anden bygning, har man med den store port adgang til tør garage eller værksted med højt til loftet. Der er en dejlig stor gårdsplads omkranset af fine marksten, samt et meget hyggeligt gårdmiljø, hvor solen kan nydes.

Grunden er kuperet og giver et spændende udtryk. Den ene mark er udlagt til skovrejsning (som kan fjernes igen), her er etableret stier, så man kan få en hyggelig gåtur på egen grund/skov når hunden skal luftes. Der er ligeledes plads til heste eller dyrehold hvis man ønsker dette.

SolgtLæs hele beskrivelsen

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
3.178

Boligareal
267
Bebygget areal
185
Grundareal
58.203
Driftsbrygninger
145
Antal rum
9
Adresse
Dønnevældevej 63
Kommune
Gribskov
Byggeår
1800
Post nr.
3230
Postdistrikt
Græsted

Energiklasse
B
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
703

Anette Vandal Hansen


Ejendomsmægler & valuar MDE

Afdeling
Hillerød
Telefon
20 26 78 13
E-mail
avh@agrovi.dk

Bliv kontaktet af Anette Vandal Hansen

Andre boliger til salg

Se alle

Om Agrovimæglerne

Ringsted
v/ Rikke Dam

Balstrupvej 90
4100 Ringsted
Tlf. 2170 6382
rid@agrovi.dk

Hillerød
v/ Anette Vandal Hansen

Industrivænget 22
3400 Hillerød
Tlf. 2026 7813
avh@agrovi.dk

Om Agrovimæglerne

Vi er specialister i landbrugsejendomme, og fra vores afdelinger i Hillerød og Ringsted dækker vi hele Sjælland samt Øerne.