Skip to main content

Brorfeldevej 9, 4350 Ugerløse

Solgt

Skovbakkegaard er en helt unik natur -/ og jagtejendom beliggende i det meget skønne og kuperet område Brorfelde.

Gården ligger i den lille landsby Brorfelde, ca. 10 min kørsel fra Holbæk, og med kort afstand til Skovvejen, hvorfra der er mulighed for at komme til København/Kalundborg. Der er fra ejendommen ca. 700 meter til Ringstedvej, hvor der går busser.

Der er små 30 ha jord til ejendommen som ligger i et stykke i forbindelse med bygningerne. Jorden er udlagt i græs og grænser på 3 sider op til Brorfelde skov, hvilket er med til at give en helt fantastisk jagt af råvildt, fasaner, hare og vildænder. Der er også set Kronvildt i området.

Er man til hest, vil der kunne laves ridestien rundt på markerne, og der er en ridebane ved bygningerne som sælger har brug til sine Shetlandsponyer.

Der er to indkørsler til ejendommen, den private, hvor man kommer op til den flotte smedejernslåge, som åbner indtil gårdspladsen. Den anden er erhvervs indkørslen, hvor man kommer om bag bygningerne, hvor der er lavet en god plads til parkering af maskiner mm.

Sælger har gennemrenoveret stuehuset i 2003, hvor den skønne have og belægning af stier og terrasser også er lavet.

Stuehuset som fremtræder lyst, og er indrettet med bryggers, hvorfra der er nedgang til klæder samt trappe til 1 salen (som er uudnyttet). Der er gæsteværelse, lille spisekammer, dejligt køkken alrum med udgang til den ugenerte have med udsigt markerne. Derudover er der soveværelse, pænt badeværelse, entre samt stor stue ligeledes med udgang til haven.

Der er gulvvarme i hele huset, på nær bryggers og spisekammer. Huset opvarmes med oliefyr og sælger har netop fået tilsluttet ejendommen til offentlig kloak. Ejendommen er tilsluttet Fibernet.

Udbygningerne er på godt 1.100 kvm fremstår ligeledes flotte og nymalet udvendigt. I de 3 længer omkring gårdspladsen er der bl.a. lade, hestestald med god loftshøjde og 6 bokse samt værksted. Derudover løsdrift stald som sælger har brugt til sine fedekvæg – denne bygning vil fint kunne anvendelse til andre formål for erhverv.

Skovbakkegaard er en fantastisk ejendom på en skøn plet.

Solgt
Energimaerkning Download

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
2.547

Boligareal
185
Bebygget areal
165
Grundareal
297.425
Driftsbygninger
1.098
Kælderareal
20
Antal rum
4
Antal plan
1

Adresse
Brorfeldevej 9
Kommune
Holbæk
Byggeår
1800
Post nr.
4350
Postdistrikt
Ugerløse

Energiklasse
D
Ejendomstype
Lystejendom

Sagsnummer
1407

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle