fbpx
Skip to main content

Baeshøjgårdsvej 12, 4560 Vig

Pris: 11.000.000

Er ejendommen interessant, så giv et bud.

Enghavegård er oprindeligt bygget i 1978 og bestående af et godt og særdeles anvendeligt bygningssæt, samt godt 49 ha – ejendommen drives økologisk.

Derudover ligger den naturskønt og har en god jagt. Der er fra ejendommen den skønneste udsigt ud over vådområdet ved Sidinge Fjord i Odsherred

Driftsbygningerne som er gedigne er på ca. 2.900 kvm, hvortil kommer en gammel minkhal på 1000 kvm, som ikke er brugbar. Ejendommen er med gode haller, hvor der allerede er udlejning. Ejendommen er derfor meget egnet til alternativt erhverv, som base for en maskinstation eller entreprenør, eller til en hesteejendom med mulighed for etablering af ridehal på 20×40 i et nyere eksisterende maskinhus.

Der foreligger tilladelse til at drive maskinstation og entreprenørvirksomhed fra ejendommen. Sælger har en del entrepriseopgaver, så som snerydning, slåning af arealer mm i området, som evt. vil kunne overtages af ny ejer af ejendommen.

Her på Enghavegård er der masser plads, stuehuset er på 277 kvm, og indrettet med bryggers samt dejligt nyt køkken med spiseafdeling i forbindelse med stor stue. Fra spiseplads og stue er der en flot udsigt over haven og videre ud over naturområdet. Endvidere entre samt badeværelse. 1. salen rummer repos, badeværelse samt flere værelser.

Sælger har sat nye vinduer i huset, el er lavet og der er etableret ny varmekilde (stort flisfyr). Der er vand fra vandværk samt afløb til septiktank

Størstedelen af jorden ca. 35 ha ligger ved bygningerne, og sælger har yderligere forpagtninger omkring gården. Er man til vin og kunne man tænke sig, at prøve kræfter med at have vinstokke, er der en mark på ca. 2 ha, som har en stor sydvendt skråning, og derfor ideel til dette formål. De sidste 12 ha er beliggende ved Ellinge Lyng, og er udlagt med græs – 6 ha af disse er §3 område.

Sælger kører maskinstation og har en del forpagtninger/pasningsaftaler, som evt. kan overdrages til køber. Passende maskinpark kan medfølge i handlen.

Der er en fantastisk jagt på alle jorde af både råvildt, ænder mm.

Nærmeste nabo er Vig by, hvor der er skole mm, rig mulighed for sportsaktiviteter, flere dagligvarebutikker samt tog forbindelse. I Vig er der også festival og markeder. Odsherred byder i det hele taget på børnevenlige sandstrande, kunst og kultur, naturområder og skove, gårdbutikker med lokale råvarer og spændende gastronomi, samt 26.000 sommerhuse.

Der er mange muligheder for den aktive – og rute 21 giver en fin logistisk infrastruktur til Holbæk, Roskilde og København.

Stuehus på 277 kvadratmeter med en stor parklignende have.

Energimaerkning Download
Salgsopstilling Download
Salgsopstilling - Baeshøjgårdsvej 12 Download

Detaljer

Kontantpris
11.000.000
Udbetaling
550.000
Ejerudgrift
5.075

Boligareal
277
Bebygget areal
141
Grundareal
491.098
Driftsbygninger
4.280
Antal rum
11
Antal plan
2

Adresse
Baeshøjgårdsvej 12
Kommune
Odsherred
Byggeår
1978
Post nr.
4560
Postdistrikt
Vig

Energiklasse
D
Ejendomstype
Lystejendom

Sagsnummer
1306

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle