Skip to main content

Assenbjergvej 6, Bråde, 4500 Nykøbing Sj

Solgt

Damsgaard er beliggende i det smukke Odsherred i landsbyen Bråde, ca. 11 km syd for Nykøbing. Få km fra gården ligger både Kongsøre Skov og Stokkebjerg skov, som begge er attraktive udflugtsmål med skøn natur ud til Isefjorden.

Der er 3,1 ha til ejendommen, som i dag ligger ud med græs. Der er jf. lokalplanen for byen mulighed for, at udstykke 2 jordbrugsparceller fra ejendommen.

Så er drømmen, evt. at lave et mindre bofællesskab, med hver sin bolig – så er dette den oplagte mulighed. Der er ingen krav om, at der skal udstykkes, men muligheden er her. Ønsker man blot at have plads omkring sig med folde til heste, får mm, er det også en mulighed.

Gården er firelænget er oprindeligt bygget i 1917 med et stuehuset på 153 kvm + 1 sal samt 774 kvm udbygningerne. Udbygningerne har tidligere været brugt til dyr, men er i dag dels lavet om til lager, som udlejes, og så er der en stor lade.

Stuehuset er indrettet med stort bryggers med trappe ti 1 salen, badeværelse, køkken, værelse samt stor lys stue med brændeovn. Endvidere 2 værelse samt entre med trappe til 1 salen. Der er indrettet 2 værelser på 1 salen og her er mulighed for yderligere udnyttelse.

Huset opvarmes med pillefyr placeret i bryggers, der er vand fra vandværk samt afløb til offentlig kloak.

Så drømmen I om natur, måske heste eller har I andre interesser hvor naturen er i højsæde, hvor man evt. kan bo flere familier sammen, så er Damsgaard helt sikkert noget for Jer.

Solgt
Energimaerkning Download

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
3.020

Boligareal
153
Bebygget areal
153
Grundareal
31.400
Driftsbygninger
754
Antal rum
6
Antal plan
2

Adresse
Assenbjergvej 6, Bråde
Kommune
Odsherred
Byggeår
1917
Post nr.
4500
Postdistrikt
Nykøbing Sj

Energiklasse
D
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1431

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted og Holbæk
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Andre boliger til salg

Se alle