fbpx
Vi afholder gratis informationsaftener om køb af gård Læs mere

Asmindrupvej 14, 4572 Nørre Asmindrup

Solgt

Bakkedal er med sine 7,7 ha beliggende i det naturskønt Odsherred få hundrede meter fra statsskoven Ulkerup ved Nr. Asmindrup – Stuehuset er pt. indrettet til 2 familier men vil også kunne rumme plads til Bed & Breakfast, afdeling til egen virksomhed eller en stor bolig til den pladskrævende familie.

Odsherred er det skøn område, som er udpeget til Geopark og omgivet af hav på tre sider. Det byder på børnevenlige sandstrande, kunst og kultur, naturområder og skove, gårdbutikker med lokale råvarer og spændende gastronomi. Og ikke mindst kan Sommerland Sjælland, nås på 5 min. i bil. Der er mange muligheder for den aktive – og den nyligt etablerede rute 21 giver en fin logistisk infrastruktur til Holbæk, Roskilde og København. Det er muligt at vælge mellem friskole og kommunalskole, og her er et godt foreningsliv og rig mulighed for sportsaktiviteter.

Af de 7,7 ha som er til ejendommen, ligger det meste i et godt stykke ved bygningerne, som delvis er indhegnet med folde. Der er et helt fantastisk dyreliv omkring ejendommen, så er man til jagt eller ønsker man bare at nyde naturen og dyrene er der rig mulighed for det her. Er man til heste er der anlagt ridebane på ejendommen, og der er ridehus indenfor 6 km. Man kan få nogle gode lange rideturen i de nærliggende statsskove Ulkerup og Annebjerg Skov.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1914 og bestående af et stuehus på i alt 216 kvm fordelt på 2 plan. Derudover er der ca. 262 kvm udbygningerne, hvor stalden er indrettet 9 hestebokse af forskellig størrelse, der er flere læskure til heste, hønsehus, garage og lille værksted. I 2008 er der bygget en 16 meter bred carport/halvtag med plads til biler, campingvogn, hestetrailer eller båden.

Stuehuset er indrettet med entre, badeværelse samt stor stue med trappe til 1 salen, hvor der er indrettet lille køkken, dejlig lys stue, stort soveværelse samt to værelser yderligere. Gennem bryggers kommer man til den anden bolig som er indrettet med entre, badeværelse, køkken, værelse, stue samt entre.

Huset opvarmes med pillefyr (installeret i september 2017, hvorfra der er 5års garanti), der er vand fra vandværk samt afløb til septiktank.

Dejlig lukket gårdsplads, hvorfra der er udsigt over markerne til skoven. Derudover have med terrasse og flotte gamle træer, buske og blomsterbede.

Et lille hyggeligt sted som ligger skønt – kom og kig.

SolgtLæs hele beskrivelsen

Detaljer

Kontantpris
Solgt
Udbetaling
Solgt
Ejerudgrift
1.945

Boligareal
216
Bebygget areal
136
Grundareal
77.569
Driftsbrygninger
262
Kælderareal
3
Antal rum
7
Antal plan
2

Adresse
Asmindrupvej 14
Kommune
Odsherred
Byggeår
1914
Post nr.
4572
Postdistrikt
Nørre Asmindrup

Energiklasse
G
Ejendomstype
Landbrugsejendom

Sagsnummer
1272

Rikke Dam

Ejendomsmægler MDE

Afdeling
Ringsted
Telefon
21 70 63 82
E-mail
rid@agrovi.dk

Bliv kontaktet af Rikke Dam

Kontakt

Agrovi Mæglerne Hillerød
Industrivænget 22
3400 Hillerød
Tlf. 2026 7813
E-mail avh@agrovi.dk

Agrovi Mæglerne Ringsted
Balstrupvej 90
4100 Ringsted
Tlf. 2170 6382
E-mail rid@agrovi.dk

Skriv en besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.