Moselundvej 3, Ganløse, Stenløse

Pris:
3.800.000,-
  • 101.jpg
  • 102.jpg
  • 103.jpg
  • 104.jpg
  • 105.jpg
  • 106.jpg
  • 107.jpg
  • 108.jpg

Moselund – Landbrugsejendom med 10,2 ha jordtillæg

Unik naturperle beliggende midt i Naturpark Mølleåen, et naturskønt område, tæt på Bastrup Sø og med udsigt til Ganløse Ore og direkte adgang til Farum-Nyvang Skov, hvor der er ny-anlagte ridestier. Vi er ude på landet men alligevel tæt på storbyen.
Her er stedet, hvor drømmen kan blive til virkelighed med en enestående mulighed for at sætte sit eget præg, da stuehus og staldbygninger skal bygges op på ny. Gammel frugthave med æbler, mirabeller og stevnsbær.
Til ejendommen hører ca. 10 ha. landbrugsjord med græsmarker, folde samt 2 moser og en lille dam omgivet af smukke træer og krat, der tjener som skjul for et rigt dyreliv. Markerne ligger lige rundt om ejendommen, som er perfekt til heste eller det lille husdyrhold.
Ejendommen ligger ugenert midt i den stille natur – og alligevel kun 25. minutter fra Rådhuspladsen. Hurtig adgang til motorvej og offentlig transport med bus og S-tog. Kun 3 km til daginstitutioner, skole, læge, sportshal og indkøbsmuligheder i Ganløse, cykelsti er ved at blive anlagt. Golfbaner og svømmehal inden for 5 km.

Ejendommen er beliggende i Transportkooridor.
Ejendommen er omfattet af transportkorridor, -en langsigtet reservation til overordnede infrastrukturanlæg af betydning for hele Hovedstadsregionen. Formålet er, at sikre mulighed for fremføring og passage af større trafikanlæg og tekniske anlæg med de mindst mulige samfundsmæssige omkostninger og miljøgenere.
Landzonearealer indenfor transportkoridoor skal friholdes for yderligere bebyggelse og anlæg, bortset fra bebyggelse og anlæg, som er nødvendig for driften af landbrugsejendommen.

Fra Egedal Kommune er der foretaget en umiddelbar gennegang af fremtidige dispositioner.
Stuehset må geren udvides op til 250m2. Der kan opføres et stuehus på optil 250 m2 – som erstagning for det eksisterende hus – med tilsvarende placering, omfang og dimensioner som eksisterende hus. ( Ny planlov forventes godkendt snarest og i denne er der lagt op til et væsentligt større boligareal.)
De gamle bygninger må gerne renoveres, Hvis renoveringen er så omfattende, at det kan sammelignes med nybyggeri, skal der ansøges om dette.
Det er mulig at fjerne de ældre bygninger og opføre nye med tilsvarende placering, omfang og dimensioner som eksisterende – under forudsætning af , at de nye bygninger er nødvendige for landbrugets drifts.

Sagsnummer592
AdresseMoselundvej 3, Ganløse
Postnummer3660
PostdistriktStenløse
Byggeår1880
Boligareal97 m2
Antal rum4
Antal plan1
Andre arealer473 m2
Bebygget areal97 m2
Energiklasse0
Kælderareal15 m2
EjendomstypeLandejendom
Grundareal102905 m2
Kontantpris3.800.000,-
Ejerudgift1.662,-
KommuneEgedal